de flag uk flag

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Firmafester

Vil du invitere dine kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere til en uforglemmelig fest i unikke omgivelser, har Hotel Niels Juel det du skal bruge. Med en fest hos os, vil I få et udsøgt måltid tilberedt af vores dygtige kokke. Her har I mulighed for at vælge mellem forskellige selskabsmenuer alt efter hvad der har interesse. I kan f.eks. indtage maden i vores stemningsfulde festlokaler nyde kaffen og efterfølgende slutte af i vores eksklusive natklub.

Vi sørger for det hele, både mad, lokale, opdækning samt afrydning, så I kan slappe af, holde møde, nyde festen og hinandens selskab.

En firmafest kan bestå af få eller mange forskellige elementer – det er helt op til jer. Vi står gerne til rådighed for at hjælpe jer med at lave den ideelle fest for lige netop jeres firma. Vi har færdige løsninger, men I kan også sammensætte jeres egen dag. 

Vil du vide mere om vores arrangementer så kontakt os på 56631800 eller læs mere i vores selskabsmenu, hvor du kan se, hvilken slags mad vi kan tilbyde.

Kom nemt frem til firmafesten.

Hotel Niels Juel har en fantastisk placering centralt i Køge, hvilket gør at det er nemt at komme frem og tilbage fra Hotel Niels Juel med både bil og offentlig transport. Stationen er inden for gåafstand. Har man valgt at tage bilen, så er der også masser af mulighed for parkering på vores private parkeringsplads